Podcast

Фейсдюдюк

Facebook Like

E-mail известия

Запишете се тук за да полчавате редовно голи снимки от Игнат Чакъров (и известия).


* = required field

#004 За Много Години

За Много Години

Весели Празници!
Подкестите се възобновяват с нови сили. По 2 подкеста на месец. След още 2-3, може и да се научим да говорим като нормални хора с Живко. Ето и линкове към нещата, които дискутирахме:
Боби Перуката мята гюбеци
Satyricon – Фелини
Cartoon Network
Dennis Ritchie (починал 1 седмица след Steve Jobs)
The Aviator
Moneyball
Transcendent Man
Dub Step
Pendulum

Коментари

бърз коментар ↓
 1. Nikola Zhelyazkov

  3-я подкест е брутален момчета вие сте луди .Това със салама беше култ и за тия в Америка ,които нз кво е торент (epic fail) . Хареса ми и че гледате дискавъри ,но е само “History ” e добър …всичките са мн добри канали .Порното трябва да го има .То след полунощ вече половината канали стават порно ориентирани ,като изключим денонощните такива. Това с Goldfucker-а нещо не можах да го зацепя . Мн ми харесват и леко селските изцепки на Живко мисля ,че се казваше пича дето живее в Америка.Мисля ,че полседните 10 мин бяха леко излишни ,освен песента на БТР.Но продължавайте да говорите всичко ,което ви въкнува ….доста е интересно , на моменти доста смешно .

 2. Fire

  Доста ми беше приятен и четвъртият подкест 🙂 Мисля, че трябва да продължите да ги правите, пък теми все ще се намерят в изобилие.
  Минавате през доста теми по които всеки може да каже малко или много. Докато върви подкест-а си мисля да напиша всичко в коментара накрая, но после виждам, че ще стане ужасно дълъг, а и скачайки от тема на тема забраявям за по предишните си мисли 🙂 Староост!

  Иииии малко забележки:
  Значи според мене задължително всеки подкест трябва да има собствена секция с коментари. И каква е тая дата 30/12/2012 – освен че е още далече (ако не дойде преди това армагедона…), 3-тия подкест май въобще няма нищо общо с тая дата….

  Илиянски

 3. Гатьо

  Да, явно сме доста напред във времето… Цялата секция трябва да се преправи, заедно с коментарите.

  Сложил съм си го като задача до края на месеца. 🙂

  Като надеждна предикция, след 3 месеца ще ударим над 20 подкеста.

 4. Евалата! Както винаги и четвъртият подкаст ми хареса много!

  Благодаря за документалният филм, изтеглил съм си да го гледам, идеята е много интересна! Препоръчвам ви да видите предаването Through The Wormhole с Morgan Freeman на Discovery Science – занимава се с всякакви такива интересни неща. 🙂

  Искам да кажа само и нещо малко по въпроса за музиката и дъбстепа като цяло: Аз лично не виждам лошо, да слуша всеки каквото иска. Съгласен съм обаче, че когато всички слушат едно и също и няма разнообразие се получава едно затъпяване. Затова хората трябва да са по-отворени като цяло. Аз лично се кефя на дъбстеп и на Skrillex – има повече от дъскорезница, стига да послушаш по-дълго време и да му дадеш шанс. Силно препоръчвам на всички да чуят изпълнителите Celldweller и Blue Stahli, където точно определен стил няма. Това е музика точно за хора с отворен и алтернативен вкус. 🙂

  Ми, това е май. Чакам с нетърпение новите подкасти. 🙂

  Със здраве,

  Боби 🙂

 5. Kukov

  Слушах четвъртия подкест и ми хареса доста! Според мен има смисъл да го правите, пък и да го слушат десетина човека. Очевидно е, че сте свестни хора, въпреки че смотолевите понякога. Съгласен съм с повечето неща, които казвате и ще следя подкеста със сигурност. Идеята да включите слушател като “гост водещ” е много добра,а и съм сигурен че ще има много желаещи да се включат. Ще има разнообразие и още едно мнение по темата не е никога излищно. Може да направите и един имейл, където хората да си оставят въпросите, и да отговаряте на тях “в ефир”. Подкеста го правете възможно най-често, без той да ви пречи на личния живот, все пак това ви е хоби, а не работа. Кийп ъп да уърк и дано да получавате гратификейшън :Д.

 6. boris

  А е, пичуйти, направете ги да те свалят, за да могат хората да си слушат подкастовете в движение 🙂

Който коментира - прогресът ескалира! - Бай Тошо