Podcast

Фейсдюдюк

Facebook Like

E-mail известия

Запишете се тук за да полчавате редовно голи снимки от Игнат Чакъров (и известия).


* = required field

#005 Азис ме преследва

Азис ме преследва

Успяхме да наблегнем на доста критични теми, сори за бръзденето от моя страна. Ето и линковете от този подкест:

Коментари

бърз коментар ↓
 1. Честита ни нова секция. Ако имате въпроси към мен или Живко, моля напишете ги тук и ние ще ви дадем отговори в следващото издание!

 2. Fire

  Бравос 🙂 Наистина според мене повече от 30-40 минути, няма смисъл да е подкеста, става тегав за слушане. Поне за мен. Малко изпростяхте тоя път, но се приема 🙂

  Като за пореден път стана дума за бирите в парка си спомням времето когато с охота пиехме там (в Борисовата) и се събирахме цялото войнство #metal от IRC. Тогава вие сте били малки, но може и да сте чували, то си е една безкрайна история започнала около 1999 май беше….

  Между другото актьора който играе Willie Tanner в АЛФ се казва Max Wright. А самия АЛФ се дублира от Пенко Русев, с който се запознах преди години и го питах откъде ми е познат гласа му 🙂 н.з.

  По повод Great Wall-a, нищо не мога да кажа преди да съм разгледал едно такова нещо отблизо. Но един колега твърди че са голелми бръкми, и отвътре всичко е като на Лада, криво и се чупи. Поне окачването да е здраво баси – в тея дупки!

  Кип ъп да гуд уърк , и няколко клипа с простотии за поздрав:
  http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
  http://vbox7.com/play:10883808
  http://vbox7.com/play:b6d15e61

 3. Яската

  Mного добър подкест!! По темата за Great Wall,наскоро един човек, който по-някакъв е свързан с марката ми разказа каква е цялата далавера с колите. Great Wall e китайска марка, с която се опитват да пробият на европейския пазар. Разбира се, на запад няма как да пробият и затова са се настанили у нас. Тук си имат и реклама и пазар, заради ниските цени.

 4. Поредният добър подкаст, който изслушах с удоволствие докато аках и извършвах други високо интелектуални дейности. 🙂
  Няма с какво друго да се включа този път по темите, но с нетърпение чакам да чуя какво ще измислите за следващото предаване. 🙂
  Дерзайте и успех, момци!

 5. Гатьо

  Мерси, мерси! Тия дни пак ще запишем като си оправя кабела на микрофона. + ще върна download link-а, иначе секцията вече е готова за още 100 подкеста поне 🙂

  П.С. Простотиите бяха много яки.

 6. Денчо

  Аве, Гатю, докъто го няма ink-а как да си сваля Podcast-а ?

 7. Денчо

  Аве, Гатю, докъто го няма ink-а как да си сваля някой от Podcast-те ? 😉

 8. Гатьо

  /audio/podcast005.mp3 🙂

 9. lili

  Хора, но ако всеки беше безсмъртен какъв щеше да е света…едни и същи хора…няма да има раждане, защото земята ще се препълни буквално, не може да има живот без смърт!

 10. Джени

  Добре, аз чета Чомски и ходя в парка. И? Малко обидно прозвуча това, че хората в парка не говорили за Чомски. Ами малко хора в Бг по принцип го четат, но не мисля, че съм тъпа като си пийвам в парк.

Който коментира - прогресът ескалира! - Бай Тошо