rss

Фейсдюдюк

Facebook Like

E-mail известия

Запишете се тук за да полчавате редовно голи снимки от Игнат Чакъров (и известия).


* = required field

Екип

Вижте “Няколко думи от екипа”, ако искате да разберете повече за екипа на Добър Вечер.

Игнат Чакъров

Водещият Слави ТрифоновИгнат Чакъров е истинско явление в българския шоубизнес. Според социологическите проучвания Слави ТрифоновИгнат Чакъров е сред първите пет мъже в България по доверие. Неговият личен рейтинг го нарежда между фигури като президента, премиера, кмета на столицата и футболната мегазвезда Христо Стоичков. Неслучайно той е идол на огромната част от младите българи и лидер на общественото мнение. Освен водещ на телевизионно предаване, Слави ТрифоновИгнат Чакъров е и певец, чиито албуми са сред най-чаканите от публиката музикални продукти и се продават в рекордни за мащабите на страната тиражи. Неустоимата му и изключитрелно подвижна вежда е в основата на многото безсънни нощи, тормозещи безбройните софийски уроспии.


Стефан Козовски

Една от най-универсалните и калоритни личности от екипа на Вашето предаване е нашият Стефо Козовски. Творческият му успех се дължи на факта, че неговата персоналност е съвкупност от множество неразбиращи една друга личности, съжителстващи в едно неоправдано тяло. Ролята на това тяло е да носи гореспоменатото име и да налива безмерната си паст с високо запалими спиртни напитки. По този начин той поддържа разбунилата се сюрия загоряли духове. Сговорчивостта му е безкрайна и най-често се проявява с изрази като “Копеле, много си тъп.” или “Е, да му *** майката, копеле, вземи да млъкнеш.” Любими занимания на създанието са: неуморен лов на човекоподобни от противоположния, а не рядко и от същия пол, както и употреба на гореспоменатите напитки в компания от олигофрени (по-добре познати като екипа на Добър Вечер). Освен, че прави всички тези неща, той не отсъпва и на музикални способности. Стефи, както обича да го наричат, притежава ЖЪЛТА китара! Неоспорван факт е, че винаги след негово солиране е прекалено солено и по време на осолителния процес Бог мълчи, а Нешо се чуди какво става. (но това е нормално защото Нешо не знае какво става през 90% от времето, а през другите 10% спи)


Николай Игнатов

Ники е уникално активна личност с много разнообразно ежедневие. Когато не е ангажиран с развлекателната си работа да обработва спортни репортажи, херр Игнатов се наслаждава на дълги разходки в парка и гледа да избягва постоянното седене пред компютъра. Всъщност, за него ходенето пеша е абсолютна религия и той не понася придвижването с кола. Като стана въпрос за коли, Ники не пропуска нито един епизод на британското предаване Top Gear. От там креатурата редовно се вдъхновява да “инвестира” в неговото луксозно Рено 19, което по Сининайско чудо се движи още.


Нешо Нешев

22 годишен

Роден на 9 Декември 1988г.

Зодия Ястреб

1. Кола
Синя хонда с пърдящо гърне.

2. Интереси
Свири на китара в стаята си, свири на китара в хола, свири на китара в банята, ски.

3. Любимо ястие
Нещо с много чесън…

4. Любим филм
Сексът и градът.

5. Любима група
‘ония джаз-рок неща…’

6. Любим актьор
‘Ония, дето участваше в ония филм, дето го гледахме у вас’

7. Най-голямата му мечта
Да основе група с име от типа на ‘The Garlicks’, ‘Балкански чесън’, ‘Чессънова’.

8. Запазена фраза
“Идвам след 5 мин.”


Деян Седларски

Деян Седларски е странно-развита персона, която уплътнява времето си със свирене в изолиран частен санаториум на барабани (+/- гъдулка), снимане на отражения на сгради в локви и рисуване на творби, които биха накарали дори Джаксън Полък да отнеме своя живот, ако все още беше жив естествено. Уеб дизайнер по професия, художествен лауреат по образование и абсолютно никакво подчинение на косата му спрямо него го правят добра плячка за противоположния пол. Той може да отговаря на всякакви въпроси относно политиката на България, Втората Световна Война, Моне и Мане, музикалните му вкусове, прическата на Хари Потър и тълкованието му на Дантевият Ад. Често този отговор бива “Ааа, за наденицата ли питате?” Също така, нека не забравяме, че редовно посещава парка Гео Милев в средата на Ноември за да танцува по бански.


Йото Новачков

Наша звездна репортерка успя да измъкне ексклузивно интервю от г-н Новачков, по време на снимките за новия му блокбъстър.

1. Определи се с 3 думи.
идиот, безполезен, жичкаджия

2. Кой от двата албума предпочиташ повече: Детелини на Лили Иванова или Топъл Дъжд на Силвия Кацарова?
Лили, естестено.

3. Каква ти е любимата поза…докато играеш CS?
Изнервеният нърд.

4. Какъв искаш да станеш, когато порастнеш?
Миньор…по-възможност в Перник.

5. Къде виждаш себе си след 5 дена?
В тоалетната с рядко щастие и широка усмивка.

6. Защо имаш такава женствена фигура, междудругото?
Защото, съм преродената Афродита.

7. Какъв вид гей-порно предпочиташ?
Обичам да гледам всичко с водещия Игнат Чакъров.

8. Кой ти е любимия сегмент до сега?
Мисля, че всички са л**на…без интервютата ми естествено.

9. Защо според теб си смятан за романтика на предаването?
Според мен, защото съм уникално харизматична личност.

10. Шегувах се за последния въпрос.


Маняка

Известен със свръхразговорливостта си, Маняка се отличава и по способността му никога да не допуска кола на светофара пред себе си. “Малките хлебарчици ще чакат” – обича да казва той. Интересното при него е, че е безкрайно любопитен към безполезни предмети, от които не се интересуват дори хората произвеждащи ги. Работният обем на челюстта му е около 172 въпроса в минута. Комбинативната личност много изкусно задава въпроси за всичко заобиколящо го от сорта на “Ама колко струва, от къде, ама защо от там, ама от кога го имаш” и е в състояние да докара до самоубийство и каменна статуя. Името му е забулено в тайна.


Живко Петров

По улиците лесно може да се разпознае по това, че носи глава под слушалките си. Живко Петров е стратег. Плановик, предначертаваш всяка секунда от дневните си задачи в динамичната си работа, като графичен дизайнер! Но за това сигурно сте се досетили и сами, тъй като той самият прилича на карикатура. Интересното при индивида е, че краката му завършват със сандали. Не си мислете, че е рядък вид чернокож, заради дебелината на носа му. Това е резултат от схватки с различни видове малцинства по улиците на София. Този борбен хищник, отстояваш странните си принципи, често внася смут, чрез крайно черното си чувсто за хумор. Слуша Мегадет и изглежда…добре.

Живко Петров – ловец и плановик, обичащ баба си!